
گوشی ۲۰۱۹سامسونگ Galaxy A50
گوشی گلکسی A50 سامسونگ
گوشی گلکسی A50 سامسونگ یک تازه وارد جویای نام است. تنوع سری گوشی گلکسی A50 سامسونگامسال حتی به مراتب بیشتر شده است. طی یک پست جداگانه، بررسی کامل و تخصصی گوشی گلکسی A40 سامسونگ، برادر کوچکتر گوشی گلکسی A50 سامسونگ را نیز در روکیدا منتشر کردیم.درمورد رم گوشی میتوان گفت رم ۶ میباشد باعصراطلاعات همراه باشید.
این غول کرهای در حال حاضر گوشیهای هوشمند گلکسی A10، A20، A30، A40، A50، A70 و A80 را با تمرکز به استفاده از یک نمایشگر جدید آمولد و قابلیتهای بالای دوربین معرفی کرده است. مهمان امروز نقد ما گوشی Galaxy A50 سامسونگ به اندازه کافی از هر دو این ویژگیها برای خودنمایی استفاده میکند. با بررسی و نقد این گوشی با روکیدا همراه باشید.
سری گوشی گلکسی A50 سامسونگ همیشه میانردههایی ممتاز بودهاند. ولی استراتژی سامسونگ برای این سری بارها متحول شده است. از گوشیهای تمام فلزی و طراحیهای ضد آب و چند آزمایش عجیب و غریب گرفته تا تجهیز این گوشیها به قابلیتهای مدرن مانند نمایشگرهای آمولد دارای بریدگی و لنزهای اولترا واید.
سری گوشی گلکسی A50 سامسونگ یک گوشی هوشمند کامل است که تا جای ممکن مشخصات متعدد و جذابی دارد. از ظاهر باریک این گوشی با رنگهایی که در یکدیگر محو میشوند شروع میکنیم و سپس به نمایشگر سوپر امولد Infinity-U میرسیم که یک حسگر اثرانگشت ممتاز زیر آن قرار دارد، سپس به قلب گوشی یعنی یک چیپست قدرتمند اگزینوس و آرایش دوربین سهگانه در پنل پشتی میرسیم. همچنین به سختی میتوانیم باتری بزرگ و جدید نسخه اندروید یعنی پای را به همراه رابط کاربری یکدست One UI در نظر نگیریم.
سری گوشی گلکسی A50 سامسونگ بدون شک بین مدلهای ردهپایین سری A با نمایشگرهای آمولد با دقت اچدی و دوربینهای با کیفیت پایینتر و محصولات ردهبالاتر این سری مانند A70 و A80 با نمایشگرهای بزرگتر، چیپستهای قدرتمندتر و حتی دوربینهای به مراتب بهتر قرار میگیرد. جایگاه این گوشی دقیقا باعث میشود خاص باشد یعنی بهترینها را از هر دو جهان داشته باشد: مشخصات جذاب و قیمت کم.
مشخصات گوشی Galaxy A50 سامسونگ:
- بدنه: گوریلا گلس ۳ در جلو، قالب پلاستیکی و پلاستیک در عقب
- نمایشگر: ۶.۴ اینچ، سوپر امولد، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹، دقت فول اچدی پلاس (۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل)
- دوربینهای عقب: ۲۵ مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/1.7، فناوری فوکس خودکار تشخیص فازی، ۸ مگاپیکسلی، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.2 (اولترا واید)، ۵ مگاپیکسلی، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.2، عمقسنج
- قابلیت فیلمبرداری: فول اچدی با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
- دوربین جلو: ۲۵ مگاپیکسلی، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.0، فوکوس ثابت
- چیپست: اگزینوس ۹۶۱۰، پردازنده هشت هستهای (۱۰ نانومتری)، ۴ هسته کورتکس A73 + 4 هسته کورتکس A53، پردازنده گرافیکی Mali-G72MP3
- حافظه: ۴ گیگابایت رم + ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی یا ۶ گیگابایت رم + ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، پشتیبانی از درگاه میکرو اسدی تا ۵۱۲ گیگابایت
- باتری: لیتیوم – یونی با گنجایش ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت، شارژ سریع ۱۵ واتی
- اتصالات: دو سیم کارت و تک سیم، پشتیبانی از شبکه LTE، پورت یواسبی ۲.۰ تایپ C، پشتیبانی از استاندارد a/b/g/n/ac وایفای، جیپیاس، GLONASS، BDS، بلوتوث ۵.۰، NFC
- تک اسپیکر در انتهای گوشی، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر
یک ویژگی بارز سری ۲۰۱۹ گوشیهای گلکسی A ضد آب نبودن است. سامسونگ برخلاف نسلهای قبلی تصمیم خود را عوض کرده است و محصولات رده متوسط خود را با این ویژگی عرضه نمیکند. ولی ما امیدواریم که A50 به اندازه کافی قدرت جبران کمبود این ویژگی را داشته باشد.
طراحی
سامسونگ در طراحی سری گلکسی A از یک زبان کاملا جدید استفاده کرده است یعنی ۳D Glasstic. با آن که لغت پر ادعایی به نظر میرسد ولی در واقع ترکیب هوشمندانه کلمات است چون A50 در بدنه خود هر دو ماده شیشه و پلاستیک را دارد و ماده دوم بیشتر شبیه به شیشه است تا پلاستیک.
اما نکته مهم دیگر ظاهر جذاب گلکسی A50 به لطف رنگآمیزی حیرتآور است. در حقیقت، پنل پشتی بسیار براق است و به قدری نور را بازتاب میکند و میشکند که تقریبا گرفتن یک عکس درست از آن غیرممکن است. تمامی رنگهای این گوشی یعنی مشکی، سفید، آبی و مرجانی زمانی که در زیر نور گرفته میشوند میدرخشند. به همین دلیل واژه ۳D Glasstic به کار گرفته شده است. یقینا پنل پشتی از گوریلا گلس نیست ولی سامسونگ عملکرد درخشانی در طراحی آن داشته است.علاوه بر این در پنل پشتی سیستم دوربین سهگانه دیده میشود که با دوربینهای سه گانه گوشیهای هوآوی تفاوت زیادی دارند. در بخش دوربین آنها را توضیح میدهیم. اطراف این دوربینها همچنین یک فلاش الایدی دیده میشود. دوربین خیلی کم برآمده است ولی خوشبختانه گوشی را زمانی که روی یک سطح صاف قرار میدهیم این برآمدگی حس نمیشود.
۸۴% نمای جلو را نمایشگر سوپر آمولد ۶.۴ اینچی Infinity-U پوشانده است. این نمایشگر یک بریدگی U شکل در بالا دارد که محل قرارگیری دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسلی است، در حالی که بلندگوی مکالماتی با ظاهر بسیار نازک خود تقریبا در بالای دوربین جلو تقریبا نامرئی است.
حواشی اطراف نمایشگر در بالا اندک و در طرفین طولانیتر است ولی یک چانه قابل توجه در پایین کنترلرهای نمایشگر دیده میشود. مدلهای پرچمدار در حال حاضر تنها محصولاتی از سامسونگ هستند که این چانه را ندارند ولی هنوز مشخص نیست وجود آن مغایر با کاربردپذیری است یا نه.
حسگر اثرانگشت در A50 زیر نمایشگر قرار دارد و تجربه استفاده از آن مشابه با چیزی است که در سری گلکسی اس ۱۰ دیدیم. موقعیت آن اطراف بخش پایینی نمایشگر است و به راحتی فعال میشود ولی تجربه استفاده از آن به همان شکل غیرقابل اطمینان است. یک روز خوب کار میکند و روز دیگر بگیر نگیر دارد، یعنی فشار ما بسیار کوتاه یا بسیار کم یا برعکس است. خوشبختانه یک بسته بهروزسانی اصلاحی برای رفع این مشکل عرضه شده است.
از نظر اندازه نمایشگر تقریبا نزدیک به نمایشگر S10 پلاس است. از فناوری HDR 10+ پشتیبانی میکند و لبههای خمیده جذابی دارد. دقت آن فول اچدی است و نسبت تصویر متفاوت ۱۹.۵:۹ را دارد.
ابعاد گوشی Galaxy A50 برابر با ۱۵۸.۵ در ۷۴.۷ در ۷.۷ میلیمتر و تقریبا مشابه با ابعاد S10+ است. ولی وزن آن ۹ گرم کمتر و ۱۶۶ گرم است.
بدنه همانند با پنل پشتی از پلاستیک ساخته شده است ولی به همان مقدار براق و درخشنده است. قالب گوشی در لبههای طویلتر آن بسیار نازک است و یک شیار در سمت چپ برای میزبانی از دو سیم کارت و کارت حافظه خارجی دیده میشود، در حالی که دکمههای پاور و تنظیم حجم صدا در سمت راست قرار دارند.
در پایین پورتهای صوتی و یواسبی تایپ C و همچنین تک اسپیکر دیده میشوند.با آن که این گوشی شقالب پلاستیکی دارد ولی بادوام است و جایگزین کاملا خوبی برای طراحی «ساندویچ شیشهای» است.
اگر گوشیهای اخیر سامسونگ را در دست گرفته باشید، برای Galaxy A50 نیز احساس مشابهی خواهید داشت. این گوشی سریعا اثر انگشت و گرد و غبار را به خود جلب میکند ولی با وجود ظاهر براقی دارد اصلا در دست لیز نمیخورد و احتمالا اولین گوشی با این امتیاز است.
نمایشگر
تمامی گوشیهای سری گلکسی A در یک نکته با یکدیگر مشترک بودند یعنی استفاده از نمایشگر سوپر امولد. نمایشگر ۶.۴ اینچی این گوشی دقت ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ (فول اچدی پلاس) و تراکم پیکسلی ۴۰۳ پیکسل در هر اینچ دارد.
محصول جدید سامسونگ از یک پنل نمایش به اسم Infinity-U بهره میبرد یعنی بریدگی نمایشگر در بالا U شکل است و دوربین سلفی در آن جا گرفته است. سامسونگ یکی از معدود شرکتهایی بود که تا جای ممکن از طراحی نمایشگر با بریدگی دوری کرد ولی سرانجام تسلیم شد. ظاهرا سونی آخرین مدافع نمایشگرهای بدون بریدگی است.
در هر صورت نمایشگر سوپر آمولد مانند همیشه کیفیت بالایی دارد. حداکثر میزان روشنایی این پنل در حالت دستی ۴۲۰ نیت و در حالت خودکار یعنی زمانی که در محیط بسیار روشن قرار میگیرد ۵۵۰ نیت است. حداقل روشنایی ۱.۸ نیت است تا در این بخش گلکسی A50 امتیازهای واقعا خوبی بگیرد.
همانطور که از سوپر امولدهای سامسونگ انتظار داریم، نمایشگر این گوشی نیز قادر به بازتولید فضاهای رنگی متفاوت بسته به محتوا و حالت نمایش انتخابی است. حالت ساده (Basic mode) پوشش رنگی sRGB خوبی دارد (میانگین DeltaE برابر با ۱.۷)، حالت AMOLED Photo برای کاربردهای Adobe RGB (میانگین DeltaE برابر با ۱.۸) است، در حالی که حالت AMOLED cinema به حوزه رنگی DCI-P3 پایبند است (میانگین DeltaE برابر با ۲.۰). بدون شک حالت پیشفرض Adaptive هیچ ادعایی برای دقت رنگی ندارد و میانگین DeltaE در این حالت ۳.۳ است.
عمر باتری
گلکسی A50 از یک باتری بزرگ ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد، کاملا شبیه به گوشیهای ردمی نوت. این باتری از شارژ سریع ۱۵ واتی پشتیبانی میکند ولی در جعبه فروش مدل تحت بررسی ما چنین شارژری نبود.
در تست باتری ما، این گوشی امتیاز قابل توجهی به دست آورد. مدت دوام باتری در بخش گردش در اینترنت با کمک وایفای ۱۲ ساعت و در حالت پخش ویدئو و فعالسازی حالت هواپیما ۱۶ ساعت بود. دوام باتری در بخش مکالمه با اینترنت ۳G بیشتر از یک روز است تا امتیازهایی که میگیرد عالی باشند.
مدت دوام کلی باتری ۹۸ ساعت است و از گوشیهای مجهز به چیپست اگزینوس ۹۶۱۰ انتظار دیگری نمیرود.
اسپیکر
در انتهای این گوشی تک اسپیکر آن دیده میشود. در تست ۳ ساعته ما این گوشی امتیاز «بسیار خوب» در بحث بلندی حجم صدا به دست آورد اما در سایر موارد ناامیدکننده و خروجی صدا ضعیف بود. بنابراین از نظر بلندی حجم صدا کیفیت خوب است ولی از نظر شفافیت امتیاز خوبی نمیگیرد.
کیفیت صدا
گوشی گلکسی A50 سامسونگ زمان اتصال به یک آمپلیفایر فعال خارجی در دو بخش شفافیت صدا و بلندی حجم صدا امتیاز عالی به دست آورد. اتصال گوشی به هدفون اندکی دقت باز تولید صدا را منحرف کرد یعنی اعوجاج اینترمدولاسیون شکل گرفت و نویز القایی استریو به شکل قابل توجهی بالا رفت. قرائت اعوجاج هارمونیک نیز کمی از حالت معمول بدتر بود تا خروجی صدا در بهترین حالت متوسط باشد.
نکته مثبت بلندی حجم صدا مانند بخش اول تست و یقینا در بازار گوشیهای رده متوسط بهترین بود.
رابط کاربری One UI و اندروید پای
گوشی گلکسی A50 جزو اولین محصولات میان رده است که از رابط کاربری جدید One UI و جدیدترین سیستم عامل گوگل یعنی اندروید پای استفاده میکند. همانطور که انتظار میرفت رابط کاربری شدیدا سفارشیسازی شده است و قابلیتهای متعدد جدیدی و قدیمی در آن دیده میشود ولی ظاهر رابط کاربری سادهتر و تمیزتر است.
اگر در طول چند سال گذشته از رابط کاربری UX سامسونگ استفاده کرده باشید، یقینا به سادگی با نسخه جدید کنار میآید. گرچه چند تغییر بارز وجود دارد که ممکن است در ابتدا عجیب یا حتی ناراحتکننده به نظر برسد.
جدا از آیکونهای جدید رنگی که ممکن است سلیقه هر فردی نباشد (میتوانید با پک آیکون دیگری از آیکونهای پیشفرض استفاده کنید)، سامسونگ تغییرات زیادی انجام داده است که مربوط به استفاده موثر و راحت گوشی با یک دست میشود. حالا، تمامی منوهای سیستمی، از جمله منو کشویی با تاگلهای سریع در نیمه انتهایی صفحه قرار میگیرند، بنابراین در دسترس انگشت شست کاربر باشند. کمی عادت به آن زمان میبرد ولی راه حل واقعا هوشمندانهای است.
سامسونگ مانند هر شرکت دیگری شیوه خاص خود را در استفاده از سیستم ناوبری جدید مبتنی بر ژستهای حرکتی گوگل دارد. سوایپ (کشیدن دست روی صفحه نمایش) از پایین به سمت چپ منوی آخرین اپلیکیشنهای استفاده شده را باز میکند و از پایین به طرف راست باعث برگشت به عقب میشود. میتوانید جای این دو را از منوی تنظیمات عوض کنید ولی هیچ فرقی روی سوایپ از وسط صفحه به سمت پایین نخواهد داشت که صفحه هوم را میآورد. اگر سوایپ کنید و دست خود را نگاه دهید، دستیار گوگل فعال خواهد شد.
دوربین سهگانه در پنل پشتی
سیستم دوربین سهگانه گوشی گلکسی A50 سامسونگ از دوربین اصلی ۲۵ مگاپیکسلی مجهز به فناوری فوکوس خودکار تشخیص فازی و گشادگی دریچه دیافراگم f/1.7، یک دوربین فوکوس ثابت ۸ مگاپیکسلی اولترا واید با ضریب اف f/2.2 و یک دوربین عمق سنج ۵ مگاپیکسلی فوکوس ثابت با ضریب اف f/2.2 تشکیل شده است. همچنین تک فلاش الایدی در اطراف آنها قرار دارد.
دوربین ۵ مگاپیکسلی یک ماژول مستقل نیست که بتوانید با آن واقعا عکس بگیرید بلکه یک «دوربین عمق سنج» است که به گفته سامسونگ برای «فوکوس زنده» استفاده میشود.
بنابراین دوربین اصلی ۲۵ مگاپیکسلی با طول کانونی ۲۷ میلیمتر و سپس دوربین ۸ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۲۰ درجه را در اختیار داریم. دادههای EXIF گزارش میدهند که طول کانونی این دوربین ۱۳ میلیمتر است.
محیط اپلیکیشن دوربین بسیار شبیه به دیگر محصولات سامسونگ است با این تفاوت که برای کنترل نحوه استفاده از دوربین تعداد آیکونهای داخل نمایاب بیشتر شدهاند. آیکون ۳ درخت به معنای استفاده از دوربین اولترا واید است و ۲ درخت برای دوربین معمولی است.
همانند با همیشه سوایپ به طرفین حالات مختلف عکاسی را ظاهر میکند و به سمت بالا و پایین بین دوربین جلو عقب جابهجا میشود. یک حالت بهینهسازی صحنه توسط هوش مصنوعی نیز وجود دارد که انواع مختلفی از صحنهها را شناسایی میکند و براساس آن تنظیمات را تغییر میدهد. در تستها ما این حالت را خاموش نگه داشتیم چون فعالسازی آن تغییر زیادی در ظاهر عکس ایجاد نمیکند.
بدون شک حالت Live Focus (فوکوس زنده) به همراه حالت عکاسی پیشرفته دیده میشود ولی برخلاف اسم پیشرفته تنها میتوانید مواردی مانند ایزو (در محدوده ۱۰۰ تا ۸۰۰)، جبران نوردهی (در گامهای -۲/+۲EV در ۰.۱EV) و تعادل سفید (پیشتنظیمات و خبری از تنظیم دمای نور نیست) را تغییر دهید.
کیفیت تصویر
Galaxy A50 به صورت پیشفرض تصاویری با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل میگیرد ولی از منوی تنظیمات میتوانید آن را تغییر دهید. در این بخش ۳:۴ به معنای ۱۲ مگاپیکسلی است در حالی که ۳:۴H برای گرفتن تصاویر ۲۵ مگاپیکسلی است. زمان ثبت تصاویر ۱۵ مگاپیکسل نمیتوانید از حالت عکاسی خودکار HDR یا هر گونه حالت HDR دیگر استفاده کنید.
سطح جزئیات تصاویر ۲۵ مگاپیکسل چیزی نیست که از یک دوربین ۲۵ مگایپکسلی انتظار داشته باشید و برای ما جای تعجب نداشت. چنین کمبود جزئیاتی را در میانردههای قبلی سامسونگ مانند Galaxy A9 دیده بودیم.
تصاویر به طور کلی ملایم هستند ولی پردازش تصویر سعی کرده است با شارپ کردن تصویر این قضیه را جبران کند ولی اغلب اوقات زیادهروی میکند و در تصاویر هالوهای قابل توجه شارپ کردن تصویر دیده میشوند.
اما جنبه خوب ماجرا دقت بالای رنگها و کنتراست عالی است ولی دامنه دینامیک بالاتر از سطح متوسط است که با توجه به این که از حالت HDR استفاده نمیشود، طبیعی است.
تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی که در روز گرفته میشوند مانند تصاویر ۲۵ مگاپیکسلی چندان جذاب نیستند. زمانی که حالت HDR فعال نیست، تصاویر حتی از همتایان ۲۵ مگاپیکسلی خود ملایمتر هستند. رنگ و کنتراست خوب است و این تصاویر سریعتر ذخیره میشوند، ولی اگر تصاویر با جزئیات بیشتر میخواهید باید در روز با دوربین ۲۵ مگاپیکسلی عکس بگیرید.
اگر حالت عکاسی HDR فعال شود، تصاویر اغلب اوقات با نوردهی یکدست ظاهر اندکی بهتر دارند و بخشی از جزئیات نواحی بسیار روشن برگردانده میشود. اما گاهی اوقات رنگها ظاهر غیر واقعی و یک ته رنگ سبز مانند قابل توجه دارند.
دوربین اولترا واید تصاویر کاملا تحریف شدهای تولید میکند چون خبری از الگوریتم اصلاح تحریف نیست. به سختی میتوانیم چنین چیزی را یک مشکل بدانیم چون هدف دوربین اولترا واید قرار دادن جزئیات تا جای ممکن در تصویری با نسبت ۴:۳ است و بهای آن تحریف تصاویر است. کیفیت تصویر در سطح پیکسلها عالی نیست ولی رنگها و کنتراست عالی هستند و دامنه دینامیک به دنبال فعالسازی حالت Auto HDR بهتر میشود، بدون این که به رنگ جزئیات آسیب بزند.
تصاویری که با دوربین ۲۵ مگاپیکسلی گوشی گلکسی A50 در محیط کم نور گرفته میشود یک آشفتگی کامل هستند که از مشکل نبود جزئیات، وجود پارازیت، ملایم و اندکی محو بودن رنج میبرند. به نظر ما این دوربین اصلا برای عکاسی در شب نیست. به همین علت گزینه پیشفرض عکاسی با دوربین ۱۲ مکاپیکسلی است. ظاهرا این دوربین از ترفند ترکیب پیکسلها ولی تنها در شب استفاده میکند بنابراین تعدادی از تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی که در شب گرفته میشوند بسیار خوب هستند.
رقبا
امسال سامسونگ یک دست کامل روی سر و صورت سری گلکسی A خود کشیده است و مجددا موقعیت آنها در بازار را تغییر داده است. هدف از تولید گوشی Galaxy A50 پایین نگه داشتن قیمت و ارائه تعدادی از امکانات گوشیهای رده بالاتر است یعنی مواردی مانند نمایشگر سوپر امولد، چیپست سریع و سیستم دوربین چندگانه.
نتیجه این استراتژی خوب جواب داده است، A50 ظاهر جذاب، نمایشگر بسیار رنگین امولد با حسگر اثرانگشت زیر آن، دوربینهای توانا در عقب و جلو، یک چیپست خوب برای بازی و یک باتری قدرتمند دارد که به اندازه کافی شارژ نگه میدارد. ولی بهترین نکته در مورد این گوشی قیمت معقول و رقابتی یعنی ۲۸۰ یورو است.
البته بعضی چیزها فدای این قیمت شدند، مثلا این گوشی ضد آب نیست، قابلیتی که گوشیهای سری گلکسی A بابت برخورداری از آن مشهور بودند.
به رقبا نگاه کنیم اولین آنها Moto G7 Plus موتورولا با تقریبا همین قیمت است ولی از هر نظر گوشی با کیفیت کمتر است. نمایشگر السیدی است، چیپست توانایی ندارد، دوربین با آن که میتواند فیلمهای ۴K بگیرد چنگی به دل نمیزند و عمر باتری ناامیدکننده است.
گوشی ردمی نوت ۷ قیمت کمتری دارد ولی رقیب خوبی است. محبوبترین میانرده شرکت شیائومی به جذابی و سریعی A50 است. با آن که نمایشگر ۶.۳ اینچی با همان دقت دارد ولی از نوع السیدی مجهز به فناوری IPS است. خبری از دوربین اولترا واید نیست ولی میتواند در عکاسی ماهرانه ظاهر شود و حتی حالت عکاسی در شب دارد.
رقیب دیگر Honor 10 Lite با آن بدنه زیبا و نمایشگر بزرگ IPS LCD است و چیپست کرین ۷۱۰ آن قدرتی مشابه با اگزینوس ۹۶۱۰ دارد. شرکت آنر از دوربین اولترا واید استفاده نکرده است ولی از حالت Night Mode هوآوی بهره میبرد. علاوه بر این قیمت این گوشی در مقایسه با محصول سامسونگ پایینتر است.
اگر بخواهیم به محصولات خود سامسونگ نگاه کنیم و A50 بیشتر از حد برای شما بزرگ است، مدل A40 گزینه بسیار خوب است. گوشی هوشمند سبکوزن و بسیار جمعوجور با یک نمایشگر تقریبا بدون حاشیه امولد ۵.۹ اینچی با دقت فول اچدی، یک چیپست به اندازه کافی قدرتمند اگزینوس ۷۸۸۵ و یک باتری ۳۱۰۰ میلیآمپر ساعتی بسیار خوب. A40 در پنل پشتی مجهز به سیستم دوربین دوگانه با یک دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی و یک دوربین اولترا واید ۵ مگاپیکسلی است، ولی لنز عمقسنج را ندارد و بنابراین تصاویر پرتره نه چندان دقیق میگیرد.
رای نهایی
سامسونگ در گوشی Galaxy A50 عملکرد بسیار خوبی داشته است، طراحی و تنوع رنگی، نمایشگر، عملکرد و عمر باتری جزو آنها به شمار میرود. کیفیت تصاویر ثابت با آن که جزئیات چشمگیری ندارند ولی رزولوشن آنها بالا است و بدون توجه به شرایط آب و هوایی نوری موجود عکس صحنه را به درستی ثبت میکنند. ویدئوهای فول اچدی نیز چشمگیر هستند.
افزودن رابط کاربری One UI به یک گوشی میانرده قابلیت خوشایندی است. با این حال گوشی گلکسی A50 سامسونگ برخلاف نسلهای قبلی خود ضد آب نیست ولی با توجه به ویژگیها و قیمت رقابتی که دارد تمامی این کمبودها را جبران کرده است.
مزایا:
- کیفیت ساخت بالا و تنوع رنگی جذاب
- نمایشگر امولد ۶.۴ اینچی عالی
- چیپست اگزینوس ۹۶۱۰ مناسب برای بازی
- دوربین با آرایش عمودی که بدون توجه به شرایط روز عملکرد خوبی دارد
- تصاویر پرتره عالی، سلفی خوب، ویدئوهای فول اچدی بی نظیر با فناوری لرزشگیر
- عمر باتری قابل توجه
معایب:
- ضد آب نبودن
- تجربه حسگر اثرانگشت غیرقابل اعتماد
- کیفیت اسپیکر ضعیف
- سطح جزئیات در تصاویر گرفته شده در روز میتوانست بالاتر باشد
- برای فیلمبرداری با کیفیت ۴K به یک اپلیکیشن شخص ثالث نیاز دارید
نظرات
دیدگاه کاربران
هیچ دیدگاهی وجود ندارد!