عصر اطلاعات

چگونه وردپرس را دانلود کنیم؟ و روی لوکال هاست نصب کنیم؟

چگونه وردپرس را دانلود کنیم؟

چگونه وردپرس را دانلود کنیم؟

چگونه وردپرس را دانلود کنیم و آن را از کجا می شود دریافت کرد؟ ، بسیاری از مواقع به خاطر مشکلات پیش آمده ممکن است شما نیاز به دانلود نسخه اصلی وردپرس داشته باشید و وردپرس اصلی را هم باید از سایت اصلی وردپرس دانلود کنید، در این مقاله به چگونگی انجام این کار می پردازیم.

کلمه کلیدی : دانلود وردپرس فارسی – دانلود وردپرس فارسی برای کامپیوتر

وردپرس(Word Press) چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا ی متن باز (Open Source) و رایگان است که از آن برای ایجاد و راه اندازی سایت استفاده می شود. معمولا افرادی که قصد دارند سایت برای خودشان ایجاد کنند، از وردپرس استفاده می کنند. جالب است بدانید که نرم افزار وردپرس با زبان PHP ایجاد شده و با استفاده از My Sql پشتیبانی می شود.

آموزش دانلود وردپرس:

برای دانلود وردپرس ابتدا باید به سایت وردپرس به نشانی Word Press.org مراجعه کنید. بعد از وارد شدن به صفحه وردپرس با استفاده از دکمه Get Word Press به صفحه ای منتقل می شوید که در پایان صفحه می توانید روی گزینه دانلود وردپرس بزنید و هم چنین نسخه های مختلف آن را انتخاب کنید. برای دیدن همه نسخه ها درقسمت  More Resources ، گزینه All Releases را انتخاب کنید تا تمام نسخه ها با تاریخ و ساعت برای شما نمایش داده شود.

اگر قالب ها و افزونه های شما قدیمی هستند، بهتر است که نسخه های چهار وردپرس را دانلود کنید. اگر نمی خواهید به طور مستقیم از سایت وردپرس دانلود کنید، ما در پایان این مقاله لینک دانلود را برای شما قرار داده ایم.

گاهی اوقات ممکن است وردپرس به مشکل بخورد و یا این که ممکن است کسی به وردپرس شما دسترسی پیدا کند، و همین امر باعث می شود صفحه پنل مدیریتی شما در وردپرس سفید شود و سایت از دسترس خارج شود. خب در این طور مواقع راه حل چیست؟

در مواجهه با این مشکل، شما باید وردپرس را عوض کنید، به این معنا که فایل های اصلی وردپرس را از طریق وردپرس اصلی جایگزین کنید و فایل های آسیب دیده را از داخل هاست حذف نمایید. اگر این کار را انجام ندهید، سایتتان جواب نمی دهد.

حال در این قسمت شما را با آپگرید و داون گرید وردپرس آشنا می کنیم.

آپگرید وردپرس:

یکی از اقدامات مهم که امنیت وب سایت شما را بهبود می بخشد، به روز رسانی وردپرس است که توصیه می شود از آخرین نسخه آن استفاده کنید. وردپرس به علت آن که یک نرم افزار متن باز است، یعنی این که هر فردی می تواند به کد ها دسترسی داشته باشد و کد ها را مشاهده کند و در نتیجه ممکن است یک فرد راهی برای نفوذ به سایت را پیدا کند. یکی دیگر از دلایلی که ممکن است هکر ها به سایت شما وارد شده و آن را از دسترس شما خارج نمایند، استفاده از نسخه ها و افزونه ها و پوسته های قدیمی وردپرس است. شما هم چنین برای این که بتوانید از آخرین ویژگی های وردپرس مطلع شوید، لازم است وردپرس خود را به روز رسانی کنید. اگر می خواهید رتبه سایت شما در موتورهای جستجو بهتر شود، حتما وردپرس خود را به روز نگه دارید تا بتوانید از سایر رقبا پیشی بگیرید.

به طور کلی دو روش برای به روز رسانی وجود دارد:

۱- به روز رسانی خودکار:

در این روش شما به آسانی می توانید وردپرس خود را آپدیت کنید. به این صورت که ابتدا شما باید یک افزونه تحت عنوان Easy Updates Manager را فعال کنید و سپس در منوی پیشخوان، گزینه‌ای تحت عنوان Updates Options اضافه خواهد شد که با کلیک بر روی آن وارد صفحه تنظیمات افزونه می شوید. حال در بخش Automatic updates، گزینه Custom را انتخاب کنید و در قسمت Major WordPress Releases، روی Enable Major Releases کلیک کنید. تنظیمات انجام شده را ذخیره کنید و در نهایت وردپرس شما به طور خودکار بروزرسانی خواهد شد.

۲- به روز رسانی دستی:

به روز رسانی دستی وردپرس به دو روش انجام می شود:

_ ازطریق بخش پیشخوان: به این صورت که شما وارد بخش پیشخوان شده و گزینه به روز رسانی راکلیک می کنید و در نهایت گزینه راه اندازی مجدد را زده و منتظر آپدیت می شوید.

_ از طریق هاست:  در این روش شما باید آخرین نسخه وردپرس را از مخزن وردپرس و یا از صفحه وردپرس چیست دانلود کنید.

 

پس از دانلود فایل، آن را زیپ کرده و یا از حالت فشرده خارج کنید، سپس وارد پوشه WordPress وارد شوید. در ادامه باید وارد پوشه wp content خود شوید، و پوشه‌های Plugins و Themes را حذف کنید.

 

سپس به پوشه WordPress بازگشته و تمامی فایل‌ها را زیپ کنید.

در نهایت شما باید فایل زیپ را در پوشه روت (Public_Html)هاست خود آپلود و اکسترکت کنید. به‌این‌ترتیب جایگزین فایل‌های قبلی وردپرس می‌شود.

تبریک!! وردپرس شما به صورت دستی آپدیت شد.

 

داون گرید وردپرس:

اگر یک سری افزونه و یا قالب دارید که آپدیت نشده اند ولی وردپرس آپدیت شده است و افزونه ها و قالب ها با هم همخوانی ندارند، شما باید وردپرس قدیمی را نصب کنید که شما بتوانید وارد پنل مدیریتی وردپرس شوید. پس اگر شما بخواهید به دلایلی به نسخه قبلی وردپرس بازگردید تا مشکلات برطرف شوند باید داون گرید کنید.و این نسخه ها موقتی هستند به این معنا که باید مدت زمانی موقتا اجرا شوند تا اشکالات و خطاها برطرف شوند و بعد از حل مشکلات شما می توانید به آخرین نسخه بازگردید.

 

 

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

 

خروج از نسخه موبایل