۲۰ افزونه کاربر پسند وردپرس
افزونههای کاربردی زیادی در وردپرس وجود دارند که مسئولیت شما را در برخی زمینه ها خیلی کمتر خواهند کرد و کارهای مهم را به صورت خودکار پیگیری می کند. بطور کلی در سراسر جهان حدود ۵۵۰۰۰ افزونه وردپرس وجود دارد. با ما همراه باشید تا برخی از این افزونه ها را برای شما بیان کنیم.
وقتی شما یک محیط وردپرسی جدیدی را تنظیم و اجرا میکنید، باید محتوا را اضافه کنید ولی قبل از شروع محتوا لازم است چند افزونه و پلاگین را برای ارتقای عملکرد سایت و طراحی، افزایش امنیت، مدیریت بک آپ ها و دیگر قابلیت های جذاب نصب کنید.
افزونه های جذاب وردپر
افزونه های مهم برای سایت فروشگاهی
افزونه گرافیکی وردپرس
۱. افزونه سئو یواست( Yoast):
یکی از اصلی ترین افزونههای سئو وردپرس و هم چنین یکی از پلاگین های وردپرس است که دارای بیشترین تعداد دانلود است . این افزونه برای سایت هایی با مقیاس کوچک تر طراحی شده و برای سایت هایی با مقیاس بزرگ تر می توان از (All In One Seo) استفاده کرد. با استفاده از پلاگین Yoast می توانید عنوان سفارشی برای سایت اصلی، آرشیو ها، دسته ها و صفحات برچسب خود بنویسید. از سوی دیگر این پلاگین، در زمان به روز رسانی سایت، متا داده های Open Graph، Twitter Cards، نقشه های سایت و … را اضافه می کند. از وسژگی های این افزونه می توان به نکات مورد نظر موتورهای جستجو برای سئوی محتوا، کنترل متاتگها، کنترل آدرسها برای جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری و به روز رسانی های مداوم اشاره کرد.
میخواهید طراح وب سایت خودتون باشید؟
اگر می خواهید که سایت خودتون رو در کمتر از یک ماه به صورت حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید محصول طراحی وب سایت ما را از دست ندهید، در کانال تلگرامی آموزش طراحی وب سایت عصر اطلاعات منتظر شما هستیم.
۲. افزونه بک آپ (Backup Buddy):
این افزونه زمان بک آپ گیری را به صورت منظم و دوره ای برای شما تنظیم و افزودن بک آپ بادی به صورت کامل از تمام بخش های وب سایت شما فایل پشتیبانی را تهیه می کند. از جمله ویژگی های این افزونه می توان به امکان استفاده برای انتقال وب سایت های وردپرس اشاره کرد که با استفاده از این قابلیت شما می توانید وب سایت خودتان را از لوکال هاست به هاست واقعی یا از یک هاست به هاست دیگر منتقل کنید. با استفاده از افزونه BackupBuddy می توانید نوع بک آپ گیری خود را مشخص نمایید. (به طور مثال: فایل های سایت، دیتابیس و…). هم چنین، امکان ذخیره فایل های پشتیبانی روی سایت هایی مثل گوگل درایو،آمازون و… و امکان دریافت فایل های پشتیبانی به صورت فشرده را دارد.
۳. افزونه کش (WP Fastest Cache):
یکی از مهم ترین پارامتر هایی که باعث موفقیت یا عدم موفقیت در کسب و کار های اینترنتی میشود، سرعت سایت است . اگر سرعت سایت شما بالا باشد، به کاربر نشان می دهد که شما یک سایت حرفهای دارید، پس باید سعی کنید که سایتی را برای کاربر عرضه کنید که با بهترین سرعت ممکن لود میشود وکاربر برای لود یک تصویر یا ویدیو منتظر نمی ماند. افزونه WP Fastest Cache در یک نظرسنجی توسط فیسبوک، از بین افزونه های کش وردپرس به عنوان سریع ترین افزونه رایگان انتخاب گردید. تنظیمات این افزونه نسبت به دیگر افزونه های کش مانند افزونه WP Total Cache بسیار راحت است و اگر آن را همراه با یک CDN مانند StackPath تنظیم کنید، سرعت بارگذاری سایت شما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
۴. افزونه ایجاد فرم (wp forms):
با افزونه فرم ساز WPForms ، شما دیگر نیازی به استخدام طراح برای طراحی فرم های مختلف در سیستم مدیریت محتوای وردپرس ندارید. با استفاده از این افزونه و به آسانی امکانات بسیار مناسبی در اختیار شما قرار میگیرد که میتوانید از این امکانات با کم ترین میزان دانش فنی و برنامه نویسی از آن استفاده کنید و فرم های حرفه ای را برای سایتتان ایجاد کنید.
۵. افزونه خبرنامه ایمیل (OptinMonster):
اگر شما بتوانید کاربران بیشتری را در خبرنامه خود به عضویت داشته باشید، می توانید تعداد بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنید. دانستن این نکته ضروری است که داشتن خبرنامه به تنهایی کافی نیست و استفاده از فرم های زیبا، ساده و کارا بسیار ضروری می باشند.
افزونه چند زبانه وردپرس رایگان
چگونه در وردپرس افزونه اضافه کنیم؟
افزونه داشبورد وردپرس
۶. افزونه زمان بندی( EDIT FLOW):
در این افزونه وردپرس امکان ایجاد جدول زمان بندی برای مطالب وجود دارد که شما می توانید وضعیت های سفارشی برای تعیین مرحله ی دقیق پست یا صفحه را مشخص کنید. این افزونه می تواند یک تقویم کاری برای شما ایجاد کند که طبق آن مطلب گذاری خود را پیش برده و موفقیت خود را تضمین کنید.
۷. افزونه ساخت اسلایدر (Soliloquy):
افزونه Soliloquy یکی از قدرتمند ترین و بهترین افزونه های اسلایدر وردپرس است و دارای ویژگی های بسیار قویی می باشد. توسعه دهندگان این افزونه توجه بسیاری در رابطه با سرعت دارند و این افزونه را طوری طراحی کرده اند که سرعت بالایی داشته باشد. به جرأت می توان گفت Soliloquy سریع ترین افزونه اسلایدر وردپرس است. هم چنین، دارای ویژگی مرتب سازی کشیدن و رها کردن اسلایدها است که از Ajax نیرو گرفته و استفاده از آن ها را بسیار آسان کرده است و Soliloquy به استانداردهای کدگذاری وردپرس و بهترین شیوه ها پایبند است.
۸. افزونه امنیت (Sucuri Security):
افزونه Sucuri Security یکی از برترین افزونه های امنیتی وردپرس به شمار میرود. این افزونه بر پایه اسکنر یک ویروس یاب ایجاد شده و خدمات آن به صورت رایگان عرضه شدند. دقت این افزونه در بررسی بخشهای مختلف سایت، زیاد است. عملکرد این نسخه هوشمند بوده و از دسترسی هر شخصی به سایت شما با بلاک کردن آی پی های بیگانه، جلوگیری خواهد کرد. هم چنین، هشدارهای گوناگونی را اطلاع رسانی می کند که از بروز آسیبهای احتمالی جلوگیری خواهد کرد.
۹. افزونه دکمه شبکه های اجتماعی (Floating Social Bar):
یکی از بهترین افزونه هایی که به شما کمک می کند تا آیکون شبکه های اجتماعی را تنها با یک کلیک در سایت وردپرس خود قرار دهید، افزونه Floating Social Bar می باشد. این افزونه قابلیت شناوری دارد،به این معنا که زمانی که کاربر در حال خواندن متن و پایین آمدن برای رسیدن به قسمت انتهایی آن است، دکمه های اشتراک گذاری به بالای صفحه چسبیده و همراه کاربر حرکت می کند. همچنین می توانید آن ها را به انتهای پست خود اضافه کنید.
۱۰. افزونه درج دیدگاه (Disqus Comment System):
افزونه Disqus Comment System افزونه ای است که باعث می شود صاحبان وب سایت های وردپرسی Disqus را به سایت وردپرسی خود اضافه کنند و آن را جایگزین سیستم کامنت پیش فرض وردپرس کنند و از جمله بهترین افزونه های مدیریت دیدگاه ها در وردپرس است. نصب و فعال سازی این افزونه بسیار راحت است و تمام کامنت های موجود را به صورت خودکار ایمپورت می نماید.
۱۱. افزونه درج تبلیغات (adsanity):
AdSanity یک افزونه قدرتمند برای مدیریت تبلیغات و انتشار آگهی های تبلیغاتی و هم چنین تبلیغات شبکه در وردپرس است. این افزونه بسیار ساده و آسان است و حتی مبتدیان می توانند با استفاده از آن تبلیغات حرفه ای ایجاد کنند. این نرم افزار یک واسط برای ایجاد و مدیریت تبلیغات ایجاد می کند.
۱۲. افزونه ساخت گالری تصویر (Envira Gallery):
بهترین راه برای نمایش تصاویر در سایت، ساخت گالری عکس در وردپرس با افزونه Envira Gallery است. از جمله ویژگی های این افزونه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کار با آن ساده است و در یک دقیقه می توانید با یک سازنده کشیدن و رها کردن، گالری های عکس زیبایی بسازید.
- موبایل دوستانه و SEO دوستانه است و برای افزایش سرعت در وردپرس بهینه سازی شده است.
- می توانید عکس ها را با آن به راحتی به اشتراک بگذارید یا بفروشید.
- می توان به راحتی آن را سفارشی سازی کرده و مطابق نیازهای خود تغییر داد.
۱۳. افزونه محدود کردن دسترسی (login Lockdown):
هکرها به طور مداوم سعی می کنند رمز وردپرس شما را حدس بزنند تا به وب سایت شما نفوذ کنند. به طور پیش فرض، کاربران وردپرس می توانند رمزهای عبور مختلف را بدون هیچ محدودیتی امتحان کنند. پس برای جلوگیری از دسترسی به صفحه پنل مدیریتی شما در وردپرس و هم چنین تعداد دفعاتی که هر کاربر می تواند تلاش کند تا وارد سایت شود، بهتر است از افزونه login Lockdown استفاده کنید.
۱۴. افزونه مدیریت دسته بندی شده همه چی Term Management Tools
از امکانات افزونه Term Management Tools به موارد زیر می توان اشاره کرد:
- امکان ترکیب دو یا چند دسته بندی یا برچسب همراه با ترکیب پست های مرتبط با آن ها
- امکان تغیین والد یا مادر دسته بندی ها به سادگی در همان صفحه لیست دسته بندی ها
- امکان تغییر رده بندی آیتم ها و taxonomy
۱۵. افزونه ایجاد جداول(table press):
گاهی اوقات ممکن است بخواهید از جدول ها در سایت وردپرسی خود استفاده کنید. اما حتما متوجه شده اید که ویرایشگر وردپرس چنین ویژگی ندارد. برای ایجاد جدول بندی در سایت، از افزونه table press استفاده کنید. این افزونه بیش از ۸۰۰ هزار نصب فعال داشته و با بیش از ۳۹۰۰ بررسی، امتیاز ۵ از ۵ را کسب کرده است و جزء یکی از محبوب ترین افزونه های وردپرس است.
۱۶. افزونه نمای موبایلی(WP Tuch):
از این افزونه برای سایت های تازه تاسیس که تمایل دارند سایت آن ها در موبایل به شکل دیگری دیده شود مناسب است. افزونه WPtouch Pro کاربرانی که با تلفن های همراه هوشمند خود وارد سایت شده اند را شناسایی کرده و نسخه بهینه شده سایت را برای تلفن های آنان، آماده و نمایش می دهد.
۱۷. افزونه آرشیو مطالب(compact archive):
وقتی تعداد مطالب شما بالا زیاد می شود و چند سال از فعالیت شما می گذرد، اگر کاربران بخواهند به پست های قدیمی دسترسی داشته باشند کمی سخت تر می شود. بنابر این، نمایش آرشیوی از فعالیت های شما می تواند بسیار کاربردی باشد تا بازدیدکنندگان راحت تر بتوانند به آن مطالب رجوع کنند.
۱۸. افزونه بازاریابی وابسته(ThirstyAffiliates):
این افزونه برای کسانی مناسب است که سهام دار یک شرکت هستند و قصد بازاریابی برای آن شرکت را دارند. این افزونه به آن ها کمک می کند بدون اینکه لینک مستقیم به تبلیغ آن شرکت اختصاص دهند تنها با نصب این افزونه و افزودن لینک و استفاده از آن در مطالب می توانند لینک مقصد را به لینکی از سایت خود تبدیل کنند.
۱۹. افزونه محدود کردن نمایش( display widget):
display-widgets افزونه ای برای ایجاد ابزارک می باشد تا مدیریت شما بر ابزارک ها بیشتر شود و بتوانید ابزارک هر برگه را به صورت جداگانه انتخاب و مدیریت کنید.
۲۰. افزونه ارسال ایمیل (WP Mail SMTP):
افزونه WP Mail SMTP یکی از بهترین افزونه های SMTP وردپرس است که توسط یک تیم حرفه ای و قدرتمند طراحی شده است. از این افزونه برای حل مشکلات ارسال و دریافت ایمیل و ارسال مطمئن و احراز اصالت شده ایمیل ها در وردپرس استفاده می شود.
منبع :